Kveldsmeny (16.00 - 21:30)

Knask

Marinerte Oliven       Nøtter   (N)         Chips   60,-

 Småretter og salat (Serveres med focaccia)      

Bruschetta Royale (G, M, SU)        195,-                                                                                                    -    Kremet burrata på hjemmelaget focaccia med marinert tomat, pesto og balsamico.  

Enoteca Caprese (M,SU,N)        195,-                                                                       - Kremet burrata på en seng av ruccula med småtomater, syltet rødløk, pesto, balsamico, pinjekjerner og basilikum

Chèvre salat     (G, M, N, SE,)     245,-        - Honningratinert chèvre på brød, blandet salat, sennepsvinaigrette, småtomater, syltet rødløk, fikenkompott og ristede valnøtter.  

Kokkens spesialer

Reinsdyrpizza med rein fra Røros (G, M, SOY, SU) 325,- - Ricottasaus, mozzarella, reinskav, grønnkål, karamellisert løkm champignon og rørte tyttebær

Trøffelpasta (G,M)          345,-        - Kremet fersk tagliolini pasta med straciatella, gressløk og sort trøffelter.  

Kantarell Pizza (G, M, SU, Soy) 295,- - Ricottasaus, mozzarella, karamellisert løk, kantarell og gressløk

Pasta (Serveres med focaccia)

Scampi Pasta (G,M,B)         275,- -       Fersk tagliolini pasta med hvitvinsdampede venusskjell, hvitløk, chilli, persille, sitron og en skvett med fløte

Carbonara (M,E,G,SU)                           265,- -       Fersk tagliolini pasta kremet med økologiske egg, pecorino og ristet pepper.      

Bolognese (G,E,M,SU)   235,- -       Fersk mezze maniche pasta med vår langtidskokte bolognese og parmesan                                                  

Pizza rossa

Margherita (G, M) -       Tomatsaus, bøffelmozzarella og basilikum. 235,-

Cotto (G, M)  -       Tomatsaus, mozzarella og skinke. 235,-

Parma (G, M) 245,- -       Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.

Diavola (G, M) 245,- -       Tomatsaus, mozzarella, sterk salami, rødløk og chili.                             

Burratina (G, M) 265,- -       Tomatsaus, mozzarella, burrata, marinert tomat, pesto, pinjekjerner og basilikum.      

Enoteca 1.0 (M, G)              245,-       - Tomatsaus, mozzarella, skinke, champignon og artisjokk.

                                                                                                                                           

Pizza bianca

Parma (G, M) 245,- -       Ricottasaus, mozarella, parmaskinke, ruccola og parmesan.

Cinque formaggi (G, M, N, SU, SE) 255,- -       Ricottasaus, mozzarella, gorgonzola, taleggio, parmesan, honning, ristede valnøtter og fikenkompott.

Enoteca 2.0 (G, M)       255,- - -      Ricottasaus, mozzarella, skinke, champignon, ruccola, parmesan, træffelsalt og trøffelolje.

Veggie Deluxe (G, M) 255,- -       Ricottasaus, mozzarella, aubergine, artisjokk, grillet paprika, tomat, rødløk, chili, og champignon.

Reinsdyrpizza med rein fra Røros (G, M, SOY, SU) 325,- - Ricottasaus, mozzarella, reinskav, grønnkål, karamellisert løkm champignon og rørte tyttebær.  

Kantarell Pizza (G, M, SU, Soy) 295,- - Ricottasaus, mozzarella, karamellisert løk, kantarell og gressløk

 Ønsker du å legge til noe? -Burrata 85, - Ekstra kjøtt 35, -Extra kylling 60, - Ekstra Parmesan / Gorgonzola 15, -Ekstra grønnsaker / ruccola  15,-

Dessert

Tiramisu for to (G,M,E)                      175,- -     Savoiardikjeks, mascarponekrem, espresso, amaretto og kakao.

Iskrem

Vaniljeis 75,-

Vaniljeis med sjokolade 85,-

Vaniljeis med pistasj 95,-

Affogato (E, M)          Uten amaretto  105,- Med amaretto      165,- - En kule vaniljeis toppet med dobbel espressoshot.                 

Allergier:

Melk/laktose (M)    Sennep (SE)    Gluten/hvete (G)     Nøtter/pinjekjerner (N)              Egg (E) Selleri (SL)     Bløtdyr (B)      Skalldyr (SK)     Fisk (F)             Sulfitt (SU)